Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Bike & Scooter Rental Gouda is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Bike & Scooter Rental Gouda of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Bike & Scooter Rental Gouda worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Bike & Scooter Rental Gouda heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Bike & Scooter Rental Gouda links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Bike & Scooter Rental Gouda van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Bike & Scooter Rental Gouda 2019.
Alle rechten voorbehouden.

Contactgegevens

  • Nieuwehaven 147
  • 2801 CV, Gouda
  • info@rep26.nl
  • (0182) 68 97 53
  • KvK: 29040743
  • BTW: NL818895482B01

Routebeschrijving


Facebook